Fotografering

Gravidfotografering

Nu är vi inne på ett område som jag länge velat testa men som ju inte är så enkelt att slänga ihop utan en gravid tjej/familj som vill vara med. Nu faller det sig så lyckligt att jag ska bli faster igen i slutet av februari och min vackra svägerska ville föreviga magen innan den försvinner. YAY!

Vi hade ett nästan magiskt vackert och öde Öländskt allvar som scen för vår fotografering och det gjorde hela projektet betydligt enklare men wa-wa-woom så fina bilderna blev. Här är det faktiskt på sin plats med en klapp på egen axel.

Nervös som sjutton var jag, för att fotografera bebisar och bröllop är något helt annat. Bebisar är per automatik det vackraste som föräldrarna någonsin skådat, oavsett hur jag fångar dem, och bröllop är ju vackra per definition. Det är kort sagt lättjobbat.

Däremot vet jag hur jag själv kände mig de där sista månaderna av graviditeten, vacker är inte ett av de ord som poppar upp då. Om man så säger. Så att fånga det som vi andra ser, gravidglowet, och få (i det här fallet) Emelie att känna sig bekväm, det var jag faktiskt nervös inför.

Men.

Det hade jag ju inte behövt vara för det gick hur bra som helst. Emelie gjorde en heroisk insats i de många minusgraderna och slutresultatet är fantastiskt. DETTA är gravidglow. DETTA är magkärlek. DETTA är väntans tider. Det är fantastiskt!

IMG_4122 IMG_4114 IMG_4100 copy IMG_4051 IMG_4044

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.