Fotografering,  Sarahs kreativa

Herr & Fru

IMG_2236

Om mindre än en vecka är de här två herr & fru. På lördag är det dags för deras vackra höstbröllop och jag laddar batterier, objektiv och mig själv för att ge dem alla de där ögonblicken och känslorna fångade på bild.

Jag ryser faktiskt bara jag tänker på det, att fota ett bröllop är så speciellt. Du får liksom inte misslyckas vilket givetvis sätter lite extra spänning på det hela, men också för att känslorna svallar, för att det är så ”här och nu”, för att både brudar och brudgummar upptäcker känslor de inte trodde att de hade eller trodde att de skulle känna så starkt. Det är helt enkelt bara underbart!

Kanske är känslorna extra starka för att det senaste bröllopet jag fotade var min brors. Kanske beror det på att vi har börjat planera för vårt eget. Kanske beror det helt enkelt bara på att jag är en sucker för känslor, kärlek och bröllop.

Hur som helst, jag är laddad till tänderna och ser så mycket fram emot detta och då är det nog ingenting mot var de här två gör. Vackra Erik och Amanda, vilken dag ni har framför er!

Foto: Sarah Berg, taget när vi träffades för några veckor sedan och gick igenom lite detaljer. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.