Göteborgsfavoriter

Amazing

Jag skulle kunna låta rubriken tala för sig själv men sådan är ju inte jag utan jag ska promt brodera ut saker. Och helgen som gick förtjänar faktiskt lite utrymme för det var en fullträff.

Hostig och jäklig satte jag mig på tåget mot Göteborg med nyss torkade tårar på kinderna. Att lämna barnen var tufft men det gick över lika snabbt för mig som för dem så när jag väl sjönk ner på sätet med min kaffe var jag bara glad.

Man kan ju inte bli annat än glad när man möts paketet Clarion Post så fort man kliver av tåget.

Ännu gladare blev jag när jag kom fram till Göteborg och mötte upp Christina, Sara och Maria på NK. Jag har redan skrivit om de här tjejerna men det var verkligen fantastiskt, ibland bara klickar det och så var det. Redan på NK men ännu mer under kvällen.

Kvällen ja, som bjöd på förfest på rummet (det var INTE igår), middag och en fantastisk Biff Rydberg på HUMM och så en show som sitter etsad på hornhinnan. Så vansinnigt bra. Jag är ett stort fan av Danny och hade nog köpt det mesta men det här var mäktigt, bombastiskt, känsligt, vackert, ösigt. Och ärligt talat, åtta dansare på scen och jag är såld. Punkt. Herregud så bra de var! Tack Danny & co för den upplevelsen!

En show som följdes av en makalös våffla på Ristoria, dans och slutligen luftrör som gav upp men då var jag ändå så glad och nöjd att det inte gjorde så mycket. Det var ok.

Lördagen följde vi sedan upp med en foodtruckjulmarknad på Södra vägen, ännu mer prat och sedan vinkade jag hejdå till dessa fantastiska människor för att träffa två andra.

Jenny och Åsa.

Min tidigare chef och kollega från Orrefors Kosta Boda. Det var helt otroligt, som att trycka på en knapp. Vi pratade och pratade och pratade som om vi aldrig varit ifrån varandra. Kan fortfarande känna mig lite deppig ibland över att vi inte fick fullfölja på något sätt. Det vi hade, det vi gjorde, det vi planerade var så jäkla bra och vi var ett arbetsmässigt dreamteam på så många sätt.

Men men, att få ha dem kvar i mitt liv som vänner är en skön tröst då och det var så kul att träffa dem igen <3

Så summa summarum, när jag sjönk ner i tågsätet för att åka hem igen 30 h efter att jag åkt dit var jag så full av känslor, så glad, lycklig, trött, varm, nöjd, upplyft, inspirerad. You name it. Kort och gott – det var en bra helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.