Göteborgsfavoriter

Det sa bara klick

Klyschigt men sant! Ni vet ibland träffar man människor som man bara gillar. Som man genuint tycker om och har såå mycket gemensamt med. Precis så har det varit den här helgen.

Christina var som sagt den gemensamma nämnaren för alla oss tjejer som hängde igår, var på Dannys f a n t a s t i s k a show, drack bubbel och skrattade all night long.

Men bara för att vi alla var vänner till Christina sedan innan är ju det ingen garanti för att man ska klicka. Men herregud som vi klickade. Jag känner med handen på hjärtat att jag träffade nya vänner igår. Underbart! Jag kan nog inte ens förklara hur samtalsämnena växlade, hur skämten flög, hur mycket gemensamt vi har, hur många bra tips och råd jag har fått (om allt från företagande till mammamagen och hypo) och hur grym den här dagen, kvällen, helgen har varit.

Åker hem nu och konstaterar att jag ska hålla käften ett tag nu, mina luftrör vill inte mer. Men det är ju å andra sidan precis vad jag ska göra de närmsta fyra timmarna.

Kommer skriva ett längre inlägg om den här helgen för jag har ju fått träffa ännu fler favoriter idag. Men det blir när jag kommer hem.

Så hejdå Göteborg, hej då Christina, Sara, Yohanna, Maria, Therese och Ulrika. Vi ses i Köpenhamn eller hur var det? ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.