Bröllop,  Heaven on First

Ettårsdag

bild-2(15)

Vi åkte från Kalmar tidigt på morgonen mot Göteborg och Alvhems kontor för vad jag trodde skulle bli dagen när vi fick nycklarna till nya lägenheten. Det var överlåtelsedags, de sista pappren skulle skrivas på och nycklar lämnas över. Allt det där gjordes också men det är ju inte det jag minns mest och bäst.

Från mäklaren åkte vi Nordhemsgatan ner mot Första Långgatan, parkerade och gick de få metrarna till Heaven on First. Testade nycklar och brickor och klev för första gången in i lägenheten och fick se den tom. Vilken känsla det var!

Men återigen, det är inte den känslan jag tänker på idag. Vi gick över knarrande plankgolv, öppnade varenda skåp och drog ut varje låda. Hittade den otroligt söta skylten som tidigare ägaren lämnat efter sig.

bild-1(13)

Och så plötsligt, Alex som tog mina händer, gick ner på knä och höll det finaste tal jag någonsin hört. Gråter när jag skriver detta så fint var det. DET är vad jag tänker på när jag tänker på den här dagen för exakt ett år sedan. Här hemma, i vårt då tomma vardagsrum, friade min älskling och gjorde den 3/5 2013 till den bästa dagen i mitt liv.

Idag firar vi lite extra, i just vardagsrummet. Borde nästan tömma ett av fönstren på allt sitt innehåll och sitta där och sippa champagne. Bara för att det var där jag satte mig när benen inte bar längre och chocken faktiskt blev lite för stor ett tag.

Alex – jag älskar dig till månen och tillbaka och om möjligt ännu mer idag än för ett år sedan <3

Gryninga Iphonebilder: Sarah Andersson, för någon riktig kamera hade den överraskade fästmön inte med sig…

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.