Heaven on First

The sound of music

bild-1(10)

Vi har sedan vi flyttade in här varit förskonade från en granne ovanför oss. Lägenheten har ägts av en kille som bott i Stockholm i flera, flera år och sedan länge förbrukat sin rätt att hyra ut lägenheten i andra hand. Alltså har den stått tom. Tills nu.

För ett par veckor sedan flyttade det in en tjej där uppe, väldigt trevligt i och för sig med fler goda grannar men saken är ju den att vi plötsligt hör saker. Jag menar hon lever ju och bor där uppe. Det är inte alls så att hon hostar ravepartyn eller tränar zumba i vardagsrummet. Nej inte alls, hon bara bor där. Och med detta kommer ljud. Och musik.

Ungefär samtidigt väljer grannen som bor i andra uppgången, men vägg i vägg med vårt sovrum, att uppta sin elgitarrskarriär. Väldigt intressant. The sound of music blir liksom lite väl överväldigande på en och samma gång för ett par som trott att huset inte är speciellt lyhört under de 91/2 månad de har bott här.

Så nu hoppas jag på två saker, att elgitarristen tröttnar eller flyttar. Eller alternativt lär sig ett par nya ackord. Tre saker alltså.

Foto: Sarah Andersson, mina hills där jag känner mig som mest alive

PS. Uppdatering: det där med att vi upplevde en efterfest mellan 01:20 och 04 snåret natten mellan måndag och tisdag försöker vi förtränga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.