Hus & Lägenheter

En sista ledig dag och en visning

image.ashx1

I morgon börjar det igen. Det där allvaret. De många och långa helgdagarna är till ända och nej, jag är inte rastlös och tycker att det är skönt. Jag hade kunnat vara ledig lite till. Bara lite liksom.

Detta hänger ihop med de två månader av intensivt arbete och många resor som väntar. Det är lite skräckblandad förtjusning måste jag erkänna. Jag ser inte fram emot att lämna den älskade sambon och luddiga vovven så mycket. Inte alls. Jag är inte den sorten som är gjord för det. En annan sida av mig tänker att det är lika bra att sätta igång, börja beta av och få det gjort. Missförstå mig rätt nu, det är inte synd om mig. Jag gillar mitt jobb. Älskar det rent utav. Att göra mässor är ett fantastiskt roligt jobb på många sätt. Ett hästjobb men ett roligt sådant. Och i sann Sarah-anda sätter jag mycket press på mig själv att skapa ”den perfekta montern”, det är klart att det påverkar min känsla. Gör mig lite nervös.

Nåväl, om ett par veckor är det gjort. Då är en resa till Kosta, en mässa i Stockholm, ett event i Stockholm och en mässa i Frankfurt avklarade. Bara så där. Och allt har säkert gått jättebra och montrarna har blivit kanon. Jovisst. Phew!

Sista dagen av ledigheten firar vi med att gå på en lägenhetsvisning. En lägenhet vars bilder vittnar om nytt, snyggt, modernt och ganska få ”tidstypiska detaljer” än mindre sekelskifte. Vi får väl se om detta är vår grej.

Bilden lånad från länsförsäkringars mäklarannons.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.