Hus & Lägenheter

Fredagshuset

Håll i er mina vänner för nu blir det husbilder som är så flawless att det nästan är löjligt. Man behöver inte gilla allt med det här huset men det är enormt imponerande.

Och.

Extra kul eftersom denna villa var vårt tidigare kontor, villan såldes någon gång förra vintern vill jag minnas och har sedan genomgått en total helrenovering. Eller som en kollega sa ”byggår 1902 är en sanning med modifikation nu” och ja, så är det nog. Det är vitt, vackert och imponerande, eller vad säger ni?

 

Alla bilder och mer information om objektet hittar ni hos Pontuz Löfgren

4 kommentarer

  • Sarah

   Mm, jag förstår verkligen din tanke men jag tror faktiskt att det ÄR k-märkt. När vi hade kontoret där tidigare ville vi sätta in ett fönster på en plats där man inte fick det och jag tycker när jag tittar på huset nu att vissa dörrar och fönster ser lite udda ut, som att man har velat byta dem men inte fått. Håller du med mig? Men huset är ju, trots dörrar och fönster, totalt förändrat så helt skyddat har det nog inte varit.

 • Lena Axelsson

  Håller med dig…anledningen att jag känner för familjen Jeanssons hus är att min pappa jobbade som privatchaufför för Ryttmästare Jeansson hans sommarbostad var Svensknabben….alltid hört mycket om den tiden som barn…..Ha en bra vecka …kram Lena

  • Sarah

   Vad roligt! Har du sett teatern om dem som spelats nu i vinter på Villa Solbacken? Härligt med hus med historia ändå 🙂 Ha en fin vecka du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.