Hus & Lägenheter,  Inredning,  Inspiration

Hemnet-inspo

Ni vet ju att jag i mina Hemnet-span alltid slänger ett öga mot Göteborg och då främst de hoods där vi bodde. Den här gången fastnade mitt öga för den här oslipade diamanten på Övre Majorsgatan. Varför?

Först och främst var det nog grönskan i vardagsrummet. Men vaddå tänker du, den tar man väl med sig? Nja, inte helt och hållet, lyft blicken och titta ut, det där är få förunnat som bor i lägenhet. Och ja, jag vet att det ju bara blommar halva året men det är ju också det halvåret som livet i lägenhet kanske känns något instängt.
Den här lägenheten har dock en balkong från köket i söderläge (yes please!) så jag tror att man klarar sig alldeles utmärkt.

Dessutom är varken kök eller badrum renoverade vilket ju ger ganska härliga möjligheter för den som har gott om egna tankar och idéer, eller hur? Visst sjutton lockar det att få göra det själv, eller med hantverkares hjälp, och få välja allt själv?

Och slutligen, titta hur de har hängt tavlorna i vardagsrummet, lågt. Det tar jag med mig, supersnyggt! Om ett par år alltså, när Elliot inte är lika klåfingrig 😉

Bilder och mer information om objektet: Bjurfors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.