Hus & Lägenheter

Hemnetknark

Nu när jag (vi) inte längre letar efter ett nytt hus till oss själva (herregud så skönt det är att inte göra det, ni anar inte!) kan jag lugnt återgå till att hemnet-knarka alldeles lagom osunt så som jag gjort de senaste tio åren eller så. Skönt!

Och när man då sitter där och letar efter sin hus-fix kan man råka trilla över objekt som det här, i Vellinge, till salu via Bjurfors. Och herregud alltså!

Tegelhus av den här sorten är inte alls vanliga här där vi bor men vilken dröm de är. Det här huset, med de vackra svarta fönstren, de breda golvplankorna och sitt vackra röda tegel gör mig nästan knäsvag.

Här är det inte så mycket inredningen i sig jag tittar på, utan själva huset. Som just de där breda golvplankorna, eller trappen, de höga fönstren eller den skyddade trädgården. Vilken dröm!

Och när man inser att det är just det man går igång på (för det gör jag och herregud så ytligt det låter, jag inser det…) så är man samtidigt väldigt glad för att vi bestämt oss för att bo kvar just här. Där mycket av det där finns. Som gör mig glad och lite pirrig.

Objektet är som sagt till salu via Bjurfors och ni hittar mer info här. Tyvärr kan jag inte se vem som tagit bilderna till annonsen men om någon vet får ni gärna berätta så uppdaterar jag med det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.