Hus & Lägenheter

Nu flyttar vi!

Vänner, vänner, vänner, dags att avslöja anledningen till varför jag haft lite bloggtorka sista tiden. Eller blogg-låsning kanske är ett bättre ord ”vill-bara-skriva-om-en-endaste-sak-men-får-inte-så-jag-skriver-inget-alls-istället”.

Nu är saker och ting berättat och förklarat för dem som det berör mest, dem som inte under några omständigheter bör få veta via en blogg eller Facebook.

Jag och min älskling ska flytta. Till Göteborg! Min avdelning, Marknadsavdelningen på Orrefors Kosta Boda, flyttar dit och tack vare min sambos arbetsgivare (som låter honom jobba kvar fast från Göteborg) får vi möjligheten att utforska denna vackra stad. Det känns så spännande, så overkligt (allt har gått så fort), så roligt, så mysigt, så nervöst, så fantastiskt!

Exakt när flytten går vet vi ännu inte, nu har ju lägenhetsjakten börjat på allvar (jaaaaa, det är på hemnet.se jag har hängt när jag inte har bloggat…) ”Drömlägenheten” ska förhoppningsvis dyka upp och vi ska då förhoppningsvis vinna just den budgivningen och därefter kan vi säga mer om när själva flytten går men att vi flyttar är nu bestämt.

Så Göteborg, vad har du att erbjuda?

Bild lånad av cleanworld.se

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.