Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar

10% rabatt på Kilands mattor

Vi har nu bott i vårt hus i drygt två år (!) och det mesta är ganska färdigt vad gäller inredningen. Vi är inne på varv två så att säga. Eller ska jag kalla det, domino-effekten? Möbler och inredning börjar vandra iväg och hitta nya platser, det kan bero på allt från nya behov till snilleblixtar från undertecknad som startar dominoleken men oavsett vilket så brukar det sluta med att vi uppgraderat till något bättre.

Efter den senaste snurren saknas det ett par mattor, en till övervåningen och en till nedervåningen. Och just därför känns det extra roligt att kunna erbjuda er 10% rabatt på alla mattor från Kilands mattor, ett erbjudande som varar i hela 30 dagar. Gott om tid att välja och vraka, klicka hem julklappar eller gå loss i inredningsbonanzan.

Allt ni behöver göra är att ange rabattkoden ”LIFEBYSARAH” i kassan när ni handlar så får ni 10% i rabatt. Fiffigt eller hur?

granada_bla_f

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag blev lite extra förtjust i denna matta av konstsilke som hade varit så fin på vår övervåning. Men också den här ullmattan som hade varit perfekt i mancaven på nedervåningen. Har lite planer för det där rummet. Hrm. Det är bara det att…jo…själva mannen inte känner till dem ännu.

safir_beige_f

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nåväl, vackra mattor och 10% rabatt, kan knappast bli bättre!

I samarbete med Kilandsmattor.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.