Fixat & Donat,  Inredning,  Kosta Boda,  Sarah tipsar

Angels City

I fredags hade jag förmånen att tillsammans med kollegorna Åsa och Åsa besöka Kjell Engmans utställning Angels City som hade premiär med välbesökt vernisage i det smått fantastiska bergrummet i Stenungsund. Vi hann med att få en privat tur runt utställningen tillsammans med Kjell och fick då höra både det ena och det andra om de sagolika väsen som Kjell har skapat.

Har ni möjlighet att åka dit skulle jag verkligen rekommendera det, utställningen har öppet till och med den 20 Oktober och det är en speciell upplevelse. I det kalla, lite fuktiga bergrummet står det vackra glaset, perfekt belyst, till beskådan samtidigt som musiken dånar och det drar lite kallt. Det är helt enkelt en utställning för flera sinnen och det blir mäktigt vill jag lova!

Bildkavalkaden är bara ett urval av de bilder jag tog, att fånga glaset i mörkret var inte lätt men på de här bilderna når mystiken ut hyfsat tycker jag.

Liten, tjock och bestämd. Som jag 🙂

Kjells alternativa ”styrelserumsbilder”. Kjell berättade att han hittat 17 olika namn på djävulen och bestämt sig för att gestalta dessa. Det blev bara 13 ”jag tröttnade på att göra ramarna, det är den enda anledningen”.

”Gud” hängde i taket och vakade över utställningens innersta rum, kan ni se honom? (Jodå, just den här kvällen var Gud en han, och han var klädd i en orange kostym som gjorde honom coolare än någonsin!)

En av mina personliga favoriter!

Pill-maja kan givetvis inte låta bli att ta-och-känna lite, glas är lockande det råder ingen tvekan om det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.