Heaven on First,  Inredning,  Inspiration,  Sarahs önskelista

Att bli färdig och förvaring 2.0

Förvaring

Efter att ha sprungit på lite visningar, funderat mycket och pratat igenom saker och ting har vi bestämt oss. Vi ska inte alls flytta. Inte nu. Inte än. Vi ska bo kvar här, i vår sekelskiftespärla, så länge det går. Av många anledningar egentligen. Både randiga och rutiga så dem ska jag inte tråka ut er med.

Istället har vi bestämt oss för att verkligen göra klart allt här hemma och ägna oss åt att maximera de ytor vi har till förfogande och planera vår förvaring smartare.

Jag tänker att en garderobsdel till i sovrummet borde gå att lösa om man planerar inredningen i den på rätt sätt. Jag tänker också att en rullvagn i köket skulle svälja mycket av sådant som är snyggt och inte behöver gömmas bakom skåpsluckor. Jag tänker att en trappstege skulle göra det lättare för oss att nå allt på övre hyllorna i köket och göra det smidigare att förvara även vardagliga saker där. Jag tänker också att kommoden i badrummet går att byta ut mot en som rymmer betydligt mer än den som finns där idag och att vi genom att äntligen köpa stolar till köksbordet skulle få ett ”färdigt kök” som skulle användas mer. Lite så tänker jag.

Relativt små och enkla saker att fixa som skulle göra livet lättare i sekelskiftespärlan.

Kollage skapat av bilder från: Pinnstol The Home, pinnsoffa Haidic, rullvagn IKEA, trappstege IKEA, badrumskommod IKEA, garderob och dörr IKEA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.