Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Vit inredning

Att flytta runt och hitta hem

När jag julpyntar hemma är det ganska mycket ”en-in-en-ut”-principen som gäller. Jag ställer dit en tomte eller något annat pyntigt och tar bort en ljusstake eller något annat lull-lull. Vissa andra verkar mer köra ”more is more” över jul och satsa på allt julpynt och allt vanligt pynt samtidigt men det blir lite väl bra till och med för mig.

Fördelen med detta är ju dock att jag flyttar runt en hel del prylar, växter och möbler och vet ni vad? En del saker hittar liksom hem på det sättet. Man hittar en plats för något där man inte har tänkt sig den pinalen tidigare och vips så har något självklart uppenbarat sig. Det är samma sak varje år, extra mycket sker det nog i Januari när allt julpynt packas ner igen och de vanliga sakerna åker fram på helt nya ställen. I helgen hittade denna extra lilla pinnstol hem när julgranen flyttade in på dess tidigare plats. Varför har vi inte sett det tidigare? Det är ju HÄR den rackaren ska stå och INGEN annanstans 🙂

Vad som ligger PÅ stolen? Mina för-julklappar! Exakt vad en för-julklapp är, eller varför man förtjänar dem, får ni fråga min fina sambo om. Jag fick i alla fall senaste MarieClaire och Elle Decor i söndags efter en tur på stan. Tack, tack, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.