Inredning,  Inspiration,  Kosta Boda,  Sarah tipsar

Att våga utse en favorit

sneak_peek_kosta_boda_sara_woodrow_03_537b00ed9606ee106e883aab sneak_peek_kosta_boda_sara_woodrow_02_537b00ece087c3484ba384b4

Det är svårt, det är nästan omöjligt, men det är klart att jag har favoriter bland SMÄMs konstverk för Kosta Boda. Det har vuxit fram, lite som kärlek ni vet. Man spanar först lite på avstånd, skisser, försöker föreställa sig hur framtiden kommer att bli. Sen börjar de första känslorna spira, man provar sig fram och så plötsligt landar det i en djupare känsla. Förälskelsen övergår till kärlek och vips, favoriter har infunnit sig!

I mitt fall har favoriterna blivit Lady Hat, Lady Dress, Perfect Storm och Face of Colours Pink, utan inbördes ordning som det så fint heter. Jag tittar, jag trånar, jag längtar och jag har redan planerat in dem i inredningen hemma.

Vi behöver flytta snart min kärlek och jag för som han sa häromdagen, ”om någon kommer hem hit nu som inte vet vart du jobbar ser det här lite sjukt ut”. Oups! Men hörrni, glas, kan man någonsin få för mycket? Det är förtrollande!

Foto: Sara Woodrow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.