Inredning,  Inspiration,  Vit inredning

Belöningen!

Gårdagen bestod av en hel del måsten. Tvätta. Laga mat. Städa. Plocka. Sortera. Sådant som jag vissa dagar kan välkomna, småtrevliga sysslor faktiskt. Men igår, när det var så kvavt och varmt och man bara ville lägga sig ute på gräset och njuta av brisen kändes det mer som en fotboja.

Belönade mig själv rikligt, dock inte bara med pajen jag bakade utan med ett extra tjockt nummer av sköna hem. Mamma har alltid lyxat till det med magasin av olika slag och jag minns att jag, när jag var liten, tyckte att detta var märkligt. Hur kan en tidning vara så rolig liksom? Nu inser jag att jag har ärvt denna talang rakt av, tack mammsen!

Så igår sjönk jag ner i soffan, bläddrade lite lagom slött i tidningen och läste lite extra noga sidorna om Sommar Inspiration. Idag blir det istället en mer djupdykning i artiklar och bilder. För så gör jag alltid, först bläddrar jag och läser rubriker och ingresser. Sedan får tidningen något varv extra av bläddringar då jag verkligen lääääser den. Ja jag säger då det… 😉 Tidningsknäppis är vad jag är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.