Inredning,  Inspiration,  Sarahs önskelista,  Sovrummet

Bemz – glöm aldrig det

Nästan alla har väl någon gång hört talas om Bemz, företaget som syr nya överdrag till Ikeas soffor, fåtöljer och kuddar. Snart kan man även beställa klädda sänggavlar, sängkappor och sängstommar från dem men ännu hittar jag inte mer info om detta på deras hemsida.

Ett STORT renoveringsprojekt att sätta igång om vi får köpa lägenheten är sovrummet. Ett finare golv, en rejäl förvaring i form av en hel garderobsvägg och en vägg av vitmålad råspont står på önskelistan. OM denna dröm blir verklighet skulle det ju vara väldigt fint om den gamla fåtöljen (som nu är gömd bakom travar och åter travar av kläder som inte får plats i garderober och byråer just nu).

Hos Bemz får man beställa upp till fem tygprover alldeles gratis, väldigt snällt, och det har jag nu gjort. Visst vore fåtöljen fin i ovan version? Fast vilken färg på ränderna? Har beställt hem Caffe Latte, Sand Beige, Deep Navy Blue (bilden ovan) och Silver Grey.

Så nästa gång ni rensar i förrådet eller säljer en gammal möbel på Blocket bara för att ni tröttnat på färgen, ha då Bemz i åtanke. Det blir ju faktiskt hur snyggt som helst!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.