Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Orrefors

Bildkavalkad Orrefors

Jag utlovade ju bilder även från Orrefors-delen av montern på Ambientemässan, som nu pågår för fullt. Vi har en vit (Kosta Boda) och en svart (Orrefors) del av montern och det fungerar riktigt bra. Att låta två varumärken dela monter kan ju annars bli lite rörigt men med en bar och sittyta mellan tycker jag att det löser sig naturligt.

”Kristalldukningen” i Orrefors del av montern är så läcker att jag inte kunde sluta fotografera den, Gunilla har gjort ett fantastiskt jobb och lyxigare än så här blir det inte, underbart!

Här finns också produkterna Klone och Eko designade av Karim Rashid och alla vårens övriga nyheter. Ljusstaken Chimney som lanserades i Sverige vid Formex i Augusti 2012 har ännu inte visats för den internationella publiken och fick här stort utrymme.

Med detta tar jag nu semester, när ni läser detta har jag faktiskt redan lämnat mässan och är på väg mot Saalbach Hinterglemm i Österrike för en veckas semester tillsammans med världens bästa sambo och hela övriga familjen. Jag är tillbaka igen om någon vecka med nya uppdateringar och inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.