Inredning,  Inspiration

Bloggforum – del 1

Nu har jag landat hemma efter två intensiva och jätteroliga dagar i Göteborg. Föreläsningar, studiebesök, trendrapporter, personliga reflektioner och en väldig massa roligt prat med härliga människor har avlöst vartannat hela söndagen och lördagen.

Vi har bjudits på god mat i hotellets restaurang Cockoo’s Nest och från Beijing 8, fått Brainfood-fika (gissa om jag gillade det?!) Vi har fått se och lyssna till Color House när de berättade om trenderna de ser för hösten. Vi har fått lyssna på Ellos Home designchef när hon pratade om utvecklingen av nya kollektionen. Smakat Champagne från det enda svenska Champagnehuset Hatt et Söner och mycket, mycket mer.

Men framför allt har jag umgått med underbara människor och ett extra speciellt tack, och en varm kram, till Emma och Linda som har fått mig att känna mig så välkommen till Göteborg när jag nu snart flyttar dit. Fantastiskt!

Tack också till Milk, Trendenser och Radisson Blu Riverside och alla sponsorer som har gjort träffen möjlig!

Fler bilder från hotellet och en liten recension bjuder jag på i del 2.

3 kommentarer

  • Helena / Bara en kaka till

    Det ser ut som att det var jätteroligt på Bloggforum! Hade jag inte haft så dåligt med semesterdagar på lager hade jag stannat kvar i Göteborg och gått på det också. (Var ju där på matbloggsträff redan på fredagen.) Men jag hade haft svårt att välja mellan föreläsningarna om mat och de om inredning, jag är inne i en inredningsfas just nu, och köper mycket hellre inredningstidningar än mattidningar. Men det är ju så roligt med inredning, och man blir så glad när det är fint hemma. Många kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.