Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar

Bloggforum – del 2

Under dag två av Bloggforum behövde jag jobba lite i ett par timmar och satte mig då i den fina lobbyn. En skön inredning och atmosfär men med en jäkla akustik så fort det var lite folk i omlopp.

Utlovade ju en recension av hotellet och den kommer här. Radisson Blu Riverside är ett precis nybyggt och nyöppnat hotell vid älvstranden i Göteborg. Ett designhotell som verkligen har satsat på designmöbler och ikoner, i varje rum hittade man bland annat en förteckning över de mattor, lampor, möbler etc. som använts i rummen eller i den offentliga miljöerna.

Jag måste erkänna att det inte var helt min grej. Tapeten i rummen är för rörig för min smak, jag gillar när ögonen får lugn och ro. Det kändes vågat av ett hotell att välja en sådan tapet som redan är lite ”gammal” och som så starkt sätter tonen för ett helt rum. Men smaken är som baken. Hade också, som många andra, problem med belysningen. Släcker på ett ställe så tänds det någon annanstans och när man slutligen hittat rätt knappar att trycka på för att tända i badrummet inser man att sminkrutinen får gå lite på chans för i det ljuset gick det verkligen inte att sminka sig.

Jag tror att alla uppskattar ett nystädat och fint rum, oavsett inredning. Mitt rum var lite si och så på den punkten, papperskorgen var inte tömd och golvet var lite skräpigt exempelvis. Om jag får gissa håller de fortfarande på att ”trimma in” personalen men det är ganska vågat att göra det med ett 70-tal bloggare och sociala-medier-freak på plats.

Gillade då de offentliga miljöerna bättre, även om det inte kändes så nytt kanske så är nog klassiskt ordet jag tänker på. Jag tror att den där lobbyn kommer att kännas kanon om två år också. Och som det diskuterades på föreläsningarna, det gäller att våga hålla fast vid trenderna ibland. Däremot måste jag säga att även här kunde städningen varit bättre, väljer du spegelbord i en lobby får du nog räkna med att putsa dem ofta.

Men jag mötte trevlig personal vart jag än vände mig, deras fika i pauserna var GRYMT BRA och kopparväggen bakom receptionen var right up my alley!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.