bohoinredning
Inredning

Bohoinredning

Jag är så inspirerad av bohoinredning för tillfället att jag just nu känner att jag skulle vilja köra en anslagstavlan hemma och svepa bort precis allt i inredningsväg för att göra om och göra nytt. Inte nödvändigtvis köpa nytt utan återbrukat men nytt för mig, för oss. Ni fattar.

Jag drömmer om ljusare färger, mjukare nyanser, trä och andra naturmaterial och en skönare vibe helt enkelt. Min boho-hippie-sida blommar ut så här på sommaren känner jag och detta är vad jag skulle önska precis just nu.

Bohoinredning

En ny soffa och matta, åh vad jag skulle vilja ha en ny soffa. Den här rosa från Jotex är ju en dröm men eftersom jag misstänker att jag inte får igenom ett köp av en rosa soffa hemma (och den dessutom har lite för få sittplatser) kanske en beige funkar bättre? Ihop med en ny matta? Som den här från Rusta.

Vi har en Söderhamn från IKEA just nu och jag har egentligen hittat en jättefin ny klädsel till den (för det börjar bli dags även om jag är sjukt osugen på att klä om den för det är inte det smidigaste. Hur som helst, IKEAs nya klädsel Gransel är jättefin men finns inte för en hörndel vilket vi har så då faller det ju. Så synd! Har egentligen alltid tyckt allra bäst om den första klädseln vi hade till den, den ljust turkosa, som tyvärr blev helt noppigt på nolltid och som vi därför reklamerade. Men oj så fint det var!

Och ett nytt soffbord i trä, det här heter Cord och kommer från Mio, vi har ett liknande men ovalt på jobbet och jag älskar det!

En grov matta i jute under matbordet tillsammans med nya stolar och en sittbänk under tavlorna på väggen mellan fönstren i matsalen. Och så detaljer. Ljuslyktor, krukor, vaser, kuddar. Åh så ljuvligt, ser ni det framför er? Jag är praktiskt taget redan där, i den rosa soffan.

Kanske skulle jag köra ett inredningsdomino hemma ikväll när jag är ensam? Plocka bort varenda pryl och placera ut dem på nytt, på nya platser, för att få en ny känsla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.