Fixat & Donat,  Fyndat,  Inredning,  Inspiration,  Vardagsrummet

Dekorera ljusstaken med skrot!

Jag har äntligen kommit på det, vad jag ska fylla min lilla ljusstake med som dekoration. Sedan jag köpte den strax innan jul har den varit fylld med hasselnötter, det kändes självklart inför julen men efter julen har jag inte helt varit säker på vad som ska få pryda denna fina ljusstake.

Ett tag var jag inne på sand, stenar och en och annan snäcka från stranden vid sommarstugan men det kändes aningens förutsägbart och ”vanligt” och just ”vanlig” vill man ju absolut inte vara… 😉

Men när jag nu ligger här hemma och hostar kom jag plötsligt på det. Jag ska fylla den med…skrot. Vaddå skrot kanske ni tänker? Jo men gammla skruvar och spikar, beslag och kanske ett och annat handtag, lite lagom rostigt så där. Eventuellt får jag spraya mitt skrot med en klarlack innan jag lägger ner det i den vita fina ljusstaken men det är ett mindre bekymmer. Först ska jag se till att hitta skrotet. Jag vet att det finns en del i arbetsboden vid stugan men det hör ju liksom stugan och boden till och känns inte som att jag kan låna.

Däremot finns det på norra Öland en och annan ”gubb-loppis” och där tror jag mig kan hitta lite skrot. Vad tror ni, hiss eller diss?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.