Fixat & Donat,  Fyndat,  Inredning,  Inspiration,  Vit inredning

Den där bordsskivan…igen

Jag kunde inte riktigt hålla mig, jag vet att jag sa att jag inte skulle göra mer med bordet förrän vi har flyttat och jag kan se bordet på plats i vårt nya kök. Men…

…ju mer jag har tittat på det ju mer inser jag att jag ju vill att bordsskivan ska vara mer åt det vita hållet och inte det trärena ”gula”. Alltså har jag idag varit och köpt en vit lasyr och börjat måla bordet. Som synes blir det en väldig skillnad. Nu blir bordet helt och fullt exakt och precis så som jag har föreställt mig det.

På bilderna ovan har jag bara strukit det en gång men när det nu börjar torka in ordentligt inser jag att det kommer att bli en strykning till för att få det så som det ser ut på de här bilderna även när det torkat. Tur då att det är ljust så länge nu för tiden att jag hinner med det ikväll!

Har ni vant er vid ljuset och tidsomställningen förresten? Jag har gått och lagt mig på tok för sent varje dag den här veckan och i kombination med att det nu är mörkare på morgonen igen är det hela mest tröttsamt. Får försöka skärpa mig den här veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.