Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Vardagsrummet,  Vit inredning

Det ena leder till det andra… – del 1

Ni vet hur man ibland (alltid!) kan börja pula och fixa i en del av hemmet för att sedan avsluta hela projektet i en helt annan del och däremellan är det inte mycket som är orört eller sig likt?

Jag gör alltid så ”det här måste jag ändra”, ”men då kan ju den stå där ” och ”då kan jag ju flytta in den här i sovrummet”… Så där kan jag hålla på i flera timmar och jag älskar det! Oftast börjar det när man som minst anar det, sitter och läser eller tittar på tv och så plötsligt ”men det där ser ju inte bra ut…”, ”hmm, jag undrar om…” och så vips är jag uppe på fötter och börjar flytta, flytta, flytta. Haha, ja man är lite knäpp alltså…

I förra veckan fick jag just ett sådant ryck. Har inte gjort så mycket här hemma sedan jag började jobba på Orrefors Kosta Boda, har väl varit lite för trött i skallen gissar jag, men kände mig inte helt nöjd med förra ”rundan” så nu var det dags.

Kan väl säga att jag höst-stylade hemmet lite. Den fina segelbåten är borta med vinden (inte riktigt men inte on display så att säga) och framme är istället betongljusstakarna på hyllan mellan fönstren. Detta ledde till att glasburken på vardagsrumsbordet fick ge vika för betong-/ljusinstallationen och jag är jättenöjd. Rufft, enkelt och höstigt. Dessutom höstens STOOOORA färg grått vilket känns som en extra bonus. Jag älskar grått, har ni tänkt på hur lätt och skönt det är för ögat att titta på?

Men som sagt, denna lilla justering var ju bara en del av hela förändringen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.