Formex,  Inredning,  Inspiration,  Sarahs önskelista

Detaljer, detaljer, detaljer

IMG_9913 IMG_9910 IMG_9901

Under Formex, som redan känns lika avlägset som vinterns skidsemester efter allt arbete med försäljningen av lägenheten sista tiden, fastnade jag lite extra för ett par detaljer i Jan Rundgrens trendutställning.

De fina tavlorna från Hagedornhagen Copenhagen med motiv som ganska mycket liknar dem jag bloggade om redan i Januari men med ett format som tillåter en eller flera snarare än bara en. Återigen är det biblioteket jag har i åtanke som ni ser.

Jag gillade också de stora knopparna i marmor från Garbo & Friends som inte alls skulle pryda väggarna i biblioteket men som skulle göra sig alldeles utmärkt i sovrummet eller i WIC:en. Beklagar den usla bildkvalitén men hey, nobodys perfect right?

Slutligen spegeln. Speglar med skinnremmar/skärp av det här slaget har vi sett förut men det var något med just den här spegeln som fångade mitt intresse och jag vet faktiskt inte exakt vad. Kanske är det nyansen och känslan på det lagom slitna lädret? Jag vet inte men fin är den. Tyvärr uppfattade jag aldrig varifrån den kommer så tips från er mer uppmärksamma mottages tacksamt.

Foto: Sarah Andersson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.