Inredning,  Inspiration

Drömmen om en bostadsrätt – ett steg i rätt riktning

För ungefär ett och ett halvt år sedan svarade jag på en enkät från min hyresvärd gällande intresset kring att omvandla vår hyresrätt till en bostadsrätt. Mitt svar var givetvis JA, JA, JA men eftersom jag inte har hört så mycket mer gissade jag att många andra hade svarat annorlunda.

Idag ringde en granne på dörren och berättade att en konsult som hjälper till med just Bostadsrättsombildningar hade hört av sig till honom idag och vill ha ett möte med en tilltänkt styrelse i nästa vecka. Grannen frågade om vi var intresserade och JA, JA, JA vi är givetvis intresserade!

Så nu sätter det igång, nästa vecka är det dags för uppstartsmöte, sen gäller det att sprida informationen och att få så många som möjligt att vilja det vi vill, för vi måste ha med oss 80% av de boende för att det ska kunna bli av, och sen ska det besiktigas och undersökas, vridas och vändas, diskuteras priser och bildas ekonomisk förening. Wohoo! Mycket jobb så klart men yes, äntligen händer det något på den här fronten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.