Inredning,  Inspiration

En kopia…

Ni vet det stora vita huset vid Järnvägsgatan där det rustats upp lägenheter en tid? Nu säljs de av Pontuz Löfgren och homestagingen är… en sådan kopia. Fantastic Frank har redan gjort detta, det har bloggats om det av inte bara mig utan många fler har berömt deras kreativa lösning. Kan konstatera att denna homestaginkonsult inte varit speciellt kreativ. Tråkigt när det kopieras och när det dessutom, som här, går lite överstyr, blir ju inte det färdiga resultatet så mycket att hurra för.

5 kommentarer

 • Kuriosakabinett

  Ja folk som kopierar andra gillar jag inte heller. Man ska ju inspireras, det ju det som är poängen med att titta på andras verk. Men sen måste jag säga att jag faktiskt tycker om bilden med skorna i hallen…

 • Sarah

  @Kristina, så kan man ju se det, de flesta bloggar lånar av varandra. I det här fallet tycker jag bara att det är för uppenbart och utan egen twist utan kopierat rakt av. Men alla har ju sin smak! Hoppas att du har en trevlig kväll!

  • kristina

   tack detsamma. jag förstår vad du menar men allting är kopierat. vi kör bilar som liknar andra, vi bär kläder som är kopior av kända märken etc etc
   ser inte detta som en kopia…(tittade på den angivna sidan och kunde inte se purjolökar i taket och äpplen på golvet där)… mer att någon har inspirerats av någon annan.
   den hade egen ”twist” tycker jag. det är bra att vi ser saker olika, världen blir roligare då.

 • Sarah

  Det är så himla sant, tänk om vi alla skulle se saker på samma sätt, vad trist det skulle bli då 🙂
  Tack för dina kommentarer, gillar när ni läsare tänker till, har en åsikt och luftar den. Det gör också allt så mycket roligare!

  Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.