Fyndat,  Heaven on First,  Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar,  Sarahs önskelista,  Vardagsrummet

En korg är en korg är en korg?

Det duggar glest mellan inläggen märker jag, lite som det där regnet som varken var regn eller icke-regn utan mest bara cirkulerade omkring i Göteborgsluften i morse.

Nu var det inte Göteborgsväder jag tänkte skriva om utan ett nytt behov. Jojjomän, BEHOV. Jag har liksom löst gåtan tycker jag.

Vi har ju inte precis samma åsikt i frågan om kuddarnas vara eller icke vara hemma hos oss. Alex anser att de näst intill är djävulens avkomma och har vid tillfälle yttrat de, numera, bevingade orden ”jag har bara ett problem och det är alla dessa jävla kuddar”. Ganska befriande i och för sig att veta att han i övrigt känner att det är prima liv men jag vill ju inte reta upp honom i onödan bara för att mitt kudderi:ande och kuddera:ande är i proportion med Fridas OPD. (Den där stapeln känner jag bara allt för väl igen…)

Nåväl, lösningen? En korg! Och här kommer då frågan, är det en korg när den är gjord av tvinnade metalltrådar? En korg är en korg är en korg liksom?! Oavsett vad så finns den här snyggingen på Granit och eftersom alla nu kan handla hos Granit via deras Webshop (tjohooo!) så är detta ett mycket bra tips! För 379 kr blir den min och den kommer att få husera tillsammans med vitrinskåpet i vardagsrummet och agera förvaring till ett par extra kuddar och någon filt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.