Fixat & Donat,  Fyndat,  Heaven on First,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar,  Sovrummet

En no-brainer

IMG_7726

Jag men det är väl klart, ni som läser min blogg (alla ni, fantastiskt, tack!) har ju givetvis redan listat ut vad den där påsen innehöll. Flaskan, buteljen, ”damme jeannen” (kärt barn har många namn) som jag bloggade om redan i lördags givetvis.

Flaskan är från Blomsterlandet och jag hade tidigare sett den i en av deras annonser samt i ett bildsvep på Aftonbladets Härligt Hemma. När jag kom ut till Blomsterlandet kunde jag dock inte hitta den i rosa utan bara i grönt och bad den trevliga personalen om hjälp. Det visade sig att de hade en hel hylla av de här raringarna på sitt lager men inte hade uppfattat att någon av dem var direkt rosa. Men… mitt tränade glasöga (nåja) såg en flaska längst in på hyllan som minsann såg rosa ut och visst, efter att den gulliga tjejen dragit ut hyllan och plockat ner den utpekade flaskan visade det sig att den mycket riktigt var rosa. Alldeles lagom och perfekt rosa. (Rosa och rött är ju förövrigt de värsta färgerna att arbeta med i glas). Tackade den snälla personalen och åkte nöjd hem med min flaska.

Nu står den rosaskimrande och fin i vårt sovrumsfönster i väntan på resterande pryttlar från det där inlägget. Måste erkänna att krukan och växthuset från Sagaform redan är beställda.

Som sällskap har den rosa flaskan fått en led-ljusslinga och ljuset den bidrar med är precis så lagom som jag önskade och hoppades på. Att jag skulle ha rosa detaljer i min inredning är dock något som jag fortfarande har svårt att smälta. Vem hade trott det liksom? Inte jag!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.