Drömhuset,  Fixat & Donat,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration

En tavla här, en tavla där

IMG_0247 IMG_0246

Att sätta upp tavlor, eller för all del hyllor, på nygipsade, nytapetserade, nymålade väggar är lätt ångestframkallande. För mig. Tänk om jag ångrar mig? Tänk om det inte alls blir så som jag föreställt mig? Tänk om, tänk om, tänk om…

Jag har nu börjat ta babysteps på vägen mot att dekorera vårt hem även med sådant som kan kallas väggfast och föga förvånande har jag börjat med de två rum där vi är minst rädda om väggarna. Förr eller senare ska de också få en rejäl make over. Bara för att vara på den säkra sidan liksom.

I biblioteket hänger nu dessa tavlor (en nostalgitripp för mig då de hängde i vardagsrummet hemma när jag växte upp) tillsammans med det rostiga S:et (en del av Kosta Boda-logotypen som suttit på väggen till bruket i Kosta) och kortet, som egentligen är en del av en ny tapet, och som följde med en inredningstidning i våras/somras. Tyvärr har jag glömt vilken tidning och vilken formgivare/konstnär som står bakom det fina motivet. Är det någon icke-gravid läsare som har minnet med sig får ni gärna upplysa mig så lovar jag att uppdatera texten. Jag tycker väldigt mycket om motivet, vad tycker ni? Blev den här väggen tillräckligt bra för att jag ska våga ge mig på nästa?

Uppdatering: Efter finfina kommentarer från läsarna och vännerna Linda och Josefin vet jag nu att det är Nadja Wedin som står bakom printet/tapeten, tack snälla ni, visste väl att ni har koll tjejer!

Foto: Sarah Andersson

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.