Inredning,  Kontoret,  Sarahs önskelista

En vit vägg

Jag behöver göra något åt inredningen på mitt kontor. Det är piffat minimalt än så länge, jag väntar på vita, fina, besöksstolar och jag har nyligen möblerat om. Jag brukar ju aldrig vara tom på idéer men av någon märklig anledning är jag det när det gäller detta rum. Det är ju ett jättefint kontor, ett underbart stort fönster med vackra spröjs som släpper in massor med ljus och ändå ”kommer det inte till mig”.

Det är precis som att jag har så mycket annat i skallen här inne att själva inredningen halkar bakåt i prioriteringen. Därför har jag nu i veckan suttit och googlat för att leta kontorsidéer och hittar givetvis en del fina bilder som inspirerar.

Det jag har kommit fram till är att jag nog ska rensa fönstret helt, av två anledningar, för att det är snyggast så men också för att det som står i fönstret ju faktiskt är i vägen när lamellerna ska dras för.

Jag behöver också hänga upp något på väggen mitt emot skrivbordet, där det just nu är helt tomt, och det får bli en blandning av mina tavlor, diplom från utbildningar och anslagstavlor i glas från IKEA som man kan skriva på med whiteboardpennor. Den udda mixen av saker kan nog fungera ganska väl.

Vad tror ni, vilka ”måsten” bör jag ha på mitt kontor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.