Drömhuset,  Fixat & Donat,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration

Ett bibliotek tar form

IMG_0223 IMG_0214 IMG_0216 IMG_0218

Sedan i söndags ser det så här trevligt ut i vårt lilla rum bredvid vardagsrummet på nedervåningen. Vårt ”bibliotek”.

Tack vare Erik och Emelie, och kanske framför allt deras bil med dragkrok, fick vi hem de möbler vi tittat ut på IKEA och kunde skruva bokhyllor för glatta livet hela söndagseftermiddagen. Det tog mig sedan ingen lång stund att börja placera ut böcker, lådor, askar, krukor och annat smått och gott i hyllorna och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Även om jag vet att jag kommer att plocka om det där tusen gånger de närmsta veckorna. Minst.

Väggarna ska få sina prydnader också, det är inte färdigt, men på det stora hela är det på god väg mot den vision jag målade upp för mig själv för snart två månader sedan.

Som synes är rummet, och kanske framför allt fåtöljerna, godkända av den lilla fyrfotingen i familjen. Hon trivs alldeles särdeles bra här inne och vi hittar henne allt som oftast i den vänstra av de två fåtöljerna med utkik över både vardagsrum och hall. Undertecknad hittar ni också här inne ganska ofta, med en kopp te framför brasan. Och ni kan vara ganska säkra på att de flesta blogginlägg jag skriver framöver kommer att författas just här inne. I vårt bibliotek. Wow!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.