Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration

Ett inlägg ”to die for”

Tidigare i veckan postade Frida det här inlägget om de numera väldigt välkända Lovisa Burfitt illustrationerna som fanns att ladda ner gratis via Renaults pressrum. Frida gick sedan ut och informerade om vad Lovisas agent berättat, det hela var ett misstag från Renaults sida, det var inte alls tänkt att illustrationerna skulle vara gratis på det här sättet men oj oj oj vad det fick fart på oss inredningsnördar i bloggsvängen.

Jag kommenterade Fridas inlägg och tackade för tipset vilket sedan har gjort att jag har fått inte mindre än fem mailförfrågningar (i skrivande stund) om huruvida jag hann ladda ner dem eller inte och om jag i så fall har filerna kvar.

Svaret är ja, jag hann ladda ner dem men nej, jag har faktiskt inte filerna kvar… Det bästa jag kan bidra med nu är alltså någon slags kopierad variant vilket givetvis inte blir så snyggt.

Men helt plötsligt förvandlades alltså gratis illustrationerna (som jag i mitt stilla sinne tänkte skulle bli mer vanligt förekommande i våra hem än en IKEA möbel) från en kul grej till riktiga dyrgripar och nu känns det inte alls lika självklart att använda washitejp för att tejpa upp dem på väggen utan kanske ska de få lite mer kärlek än så? Ramar?

Tills jag har bestämt mig ligger de i tryggt förvar i en stadig pappmapp, i väntan på bättre tider så att säga.

Bilden ovan är en illustration av Lovisa som jag googlat, inte de illustrationer som var aktuella i ”Renault-gate”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.