Drömhuset,  Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Köket

Ett köksfönster

Det här kommer säkert låta superfånigt men sedan vi flyttade in i Disponentvillan har jag inte riktigt kommit tillrätta med våra köksfönster. Inte själva fönstren i sig men vad jag ska ha i dem. Växter, belysning, övriga dekorationer. Det har inte lirat. Någonsin.

Vet inte om det kan bero på att jag faktiskt bodde i åtta år utan köksfönster innan vi flyttade hit. Det låter ju inte klokt men varken vår senaste lägenhet i Kalmar eller i Göteborg var planerad på ett sådant sätt att vi hade köksfönster. Konstigt eller ej, så var det i alla fall och nu har jag alltså två och vet inte vad jag ska göra med dem.

Ett av fönstren är placerat vid matgruppen och ett vid diskhon. Det vid diskhon bekymrar mig inte speciellt mycket för där tycker jag egentligen att det kan vara helt tomt. Jag föredrar det nästan så.

Hur som helst, efter drygt ett och ett halvt år har jag nu alltså äntligen fått till något som jag gillar och blir glad av varje gång jag kommer in i köket. En gråblå mix av keramik och glas, textilier och brickor. Ljus för mys och vaser för kommande trädgårdsblommor.

IMG_5036

Jo.

Nu äntligen

Nu blev det fint!

Foto: Sarah Berg 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.