Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration,  Vit inredning

Ett tu tre så var de två

IMG_0989

Bord alltså. Jag har nu gått från att ha gått miste om Vittsjö i svart, via nattlig shopping efter ett tips av Frida samt en efterlysning till ett Vittsjö i alla fall. Fast ett vitt.

Och det är jag väldigt glad för. Den där väggen i salongen behövde något och nu har den fått det. Något. Något som blev väldigt bra. Om jag får säga det själv.

Men.

Jag hann ju liksom förälska mig lite i det där rullbordet. Det är nedrans fint. Och även om det finns gott om tid att avbeställa det, väldigt gott om tid (!), så känner jag att jag kanske inte ska göra det. Kommer då garanterat att ångra mig och sen kan vi ju storyn, sen har det utgått.

Nej.

Jag inväntar rullbordet också, framåt midsommar är det här och jag är bergbombsäker på att jag tills dess har hittat den perfekta platsen för detta bord. Eller för Vittsjö om rullbordet får ta över den väggen i salongen. Det löser sig alltid, nu tänker jag i alla fall inte gå miste om fler bord.

Så det så!

Foto: Sarah Berg

PS. Tavlan som står bakvänd mot väggen ska givetvis inte stå där utan hängas på väggen. Och piffas. A’la Pella Hedeby. Jag har bara inte övertygat Alex fullt ut om att detta är en bra idé ännu. Än så länge tittar han på mig med en idiotförklarande blick när jag försöker beskriva visionen. Nåja, i sinom tid. I sinom tid. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.