Heaven on First,  Inred med blommor,  Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar

Floramor & Krukatös

Tidigare i veckan hittade jag en ny pärla, en butik i Göteborg som heter Floramor & Krukatös. Butiken drivs av mor och dotter där mor är florist och dottern är keramiker. Alla krukor i deras butik har dottern gjort och de har blandat upp keramik och blommor med utvald inredning och skapat en riktigt, riktigt mysig och fin butik.

Butiken ligger in på en innergård vid Kaserntorget vilket bidrar till stämningen i allra högsta grad, detta är ett ställe där man vill stanna länge. Och eftersom caféet Da Matteo ligger vägg i vägg är det precis vad man kan göra. Hade jag fått önska mig något just nu hade det varit en kopp kaffe tillsammans med mamma på just denna gård. Floramor & Krukatös liksom, mamma och jag.

Med mig hem fick dessa vackra krukor följa, mina pelargoner behövde större krukor och de här passade alldeles utmärkt. Måste bara hitta fat som är lika fina som krukorna, just nu ser det ju lite knas ut.

Hade bara min mobil med mig så ni får stå ut med gryniga Iphonebilder men jag hoppas att den mysiga stämningen når igenom i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.