Fyndat,  Inredning,  Inspiration,  Orrefors

Formforum i Kosta och två fynd

 

Jag är just hemkommen från Formforum i Kosta, två dagar tillsammans med Sveriges bästa inredningsbloggare där de har bjudits på glasblåsning, glasslipning, trendföreläsning, vin- & glasprovning, julbord, spa och besök på Glass Factory och Design House Stockholm i Boda. Två underbara dagar, intensivt men jätteroligt.

Igår var jag så upptagen att jag inte tog en enda bild (!) utan kommer istället att låna friskt från alla duktiga fotografer som hade huvudet på skaft och kameran i högsta hugg.

Idag var det däremot lättare för mig att fota då vi inte stod för lika stor del av programmet idag, igår var ju hela dagen i princip i vår regi. Kommer att berätta mycket, mycket mer om Formforum närmsta dagarna men eftersom jag dessutom lyckades tajma denna helg med att bli sjuk ska jag nu istället bädda ner mig och bli lite ompysslad av mitt hjärta.

Måste bara visa detta fantastiska fynd som jag gjorde i Orrefors idag på vägen hem. Stannade till där för att fotografera lite inför en Facebook-tävling som vi kommer att lansera i morgon. Hittade då dessa två små vaser, prover och råmaterial till Ingegerd Råmans underbara BonBons. Jag ÄLSKAR BonBon och nu stod alltså dessa prover där till utförsäljning, signerade av Ingegerd själv. Kunde.Inte.Låta.Bli! Så nu är de mina 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.