Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar,  Sarahs önskelista,  Sovrummet

Förvaring, förvaring, förvaring

Vi bor i en alldeles lagom tvåa egentligen, visst kan man drömma om ett extra rum för kontor och pyssel och visst är yta alltid angenämt men egentligen är lägenheten helt perfekt. Läget är perfekt. Hyran är bra och den håller dessutom på att ombildas till bostadsrätt vilket är alldeles extra mycket perfekt.

Det enda vi verkligen saknar är förvaring. Förvaring, förvaring, förvaring. Två personer med lika stort klädintresse och en stor mängd kläder var gör att de garderober och byråer som vi har försökt lösa detta med fram tills nu helt enkelt inte räcker till. Det spelar ingen roll hur vi sorterar, ordnar, försöker strukturera, det går inte längre.

Det finns utrymme, bra sådant, i sovrummet för att bygga en hel garderobsvägg och det är också planen, men helst vill man ju inte investera i detta, riva ut de två små stackars garderober som står där idag, om själva ombildningen och köpet sedan inte blir av. Det skulle kännas mindre roligt…

Så hur gör man då? Just nu har jag god lust att bortse från köp/icke köp och istället köpa garderoben pang bom. Lite mer tanke och fundering, diskussioner med sambon och sedan får vi se. Just nu håller jag på att bli organisatoriskt galen och det är ju inte så trevligt för någon av oss… 😉

Bilderna ovan är skärmdumpar från IKEAs planeringsverktyg, precis hur smidigt som helst att bygga ihop sin garderobsdröm, alla tillbehör med mera och få se vad drömmen skulle kosta. Perfekt! Tack IKEA för detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.