Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar

Frida Wanselius

Förra helgen, när jag låg hemma med någon sorts odefinierbar huvudvärk i dagarna tre, tittade jag ifatt säsongens första tre Room Service avsnitt. Oj oj oj tacka utvecklingen och tekniken för play-tv, bästa grejen när man är sjuk.

Fick då nöjet att njuta av Frida Wanselius arbete i två av avsnitten, oh vad jag gillar henne och det hon gör. Skulle jag lägga mitt hem i någon annans händer fick det gärna vara Fridas. Ombonad, varmt, balanserat och hon lyckades med konststycket att ta två ganska uttjatade ”trender”, New England och Schabby Chic, och göra det rätt.

New England i en miljö där det faktiskt passar, i ett sommarhus vid havet. Väl balanserat och inte för mycket, allt behöver inte vara ränder, flaggor och koordinater. Med en blå/vit bas fick Frida det att fungera alldeles utmärkt.

Andra projektet var ett hus där tjejen önskade Schabby Chic och killen Industriellt, en kombination som Frida fick till också där på ett lagom sätt. Med utvalda delar av Schabby Chic-grejen samlade i vissa delar av rummet. Kul att se!

Googlade lite på Frida efteråt och hittade då den här presentationen på Kanal5:s hemsida. Lite tips och trix och Fridas tankar om inredning. Klart läsvärt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.