Fixat & Donat,  Fyndat,  Inredning,  Inspiration,  Sovrummet

Fyndat i förrådet

För en knapp vecka sedan fick vi veta att vi var tvungna att flytta vårt förråd. Det är en lååång och ganska trist story, så jag drar den inte här, men det handlar i grund och botten om att jag fick fel förråd från första början när jag flyttade in här för fyra år sedan. Summa summarum, vi var tvungna att tömma vårt förråd och flytta till ett annat.

Hela denna flytt genomförde vi igår och det är riktigt skönt att ha det gjort. Ingen flytt utan en rensning för att se så att man inte flyttar på onödiga saker tänkte vi, så vi började med att rensa och kontrollera vad som finns i alla kartonger man har egentligen. En del slängdes, dock inte så mycket som jag hade trott, och vissa fynd gjordes.

Bland fynden finns lampan ovan som sambon hade i sin tidigare lägenhet och som nu passar alldeles utmärkt i sovrummet. Det var fint på dagen när jag ställde dit den men oh boy, det är på kvällen det blir riktigt fint. Ett varmt, mjukt ljus sprider sig från fönstret och det var precis vad jag önskade. Tack lampan!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.