Drömhuset,  Göteborgsfavoriter,  Hemma hos Disponenten,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration

Göteborg på plats

För någon vecka sedan var jag på ett mycket spännande möte på Sverigemotiv hos Jörgen. Exakt vad vi pratade om kan jag inte avslöja just nu men jag har ju spanat på de fina motiven länge och lyckades inte komma därifrån tomhänt.

Två Göteborgsmotiv, givetvis, fick det bli och jag är så glad för dem! Ni som hängt med här ett tag vet att vi har en crush på Göteborg både Alex och jag sedan vi bodde där och nu har alltså en bit av Göteborg fått flytta hem till oss.

sverigemotiv3

Jag hade till en början tänkt att de skulle vara inramade och hänga bredvid varandra men det kändes så…platt och förutsägbart så jag delade på dem istället. Kranarna vid Götaverken har fått magnetlister och hänger i man-caven (de kändes liksom mest manliga, hrm) och Läppstiftet står inramat på Roslagsspisen i vårt tv-rum/allrum på övervåningen. Är verkligen jätteglad över de fina motiven och det som är så roligt är att om vi bott kvar i Göteborg hade jag nog istället valt motiv från Kalmar och Öland, som Kalmar Slott eller fyren Långe Jan. Vilket eller vilka tycker ni är finast?

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.