Fixat & Donat,  Heaven on First,  Inredning,  Inspiration

Gott nytt år!

IMG_6817 IMG_6818 IMG_6832 IMG_6834

2014. Nytt år. Och lite blandade känslor faktiskt. En del av mig vill inte lämna 2013 ännu. Det var ett bra år, det hände massor och jag känner mig kanske inte helt färdig med 2013 på något sätt. Men 2014 har goda förutsättningar och fina sambon har lovat mig att även 2014 kommer att bli ett bra år vilket känns skönt.

Vi firade av 2013 tillsammans med vänner här hemma igår. God mat som sig bör, festliga dekorationer och tre små hundar som inte skakade som asplöv men som var oroliga, vandrande små varelser som stundtals satt i knät och stundtals kröp in under sängen.

Jag är lite emot det där med klyschorna så här års, ”nytt år, nya möjligheter” och allt sådant. Det blir lite för stort för mig. Men jag ser redan fram emot saker som jag vet kommer att ske inom det närmsta. Lite lagom. Jag överblickar ett par månader i taget och det som händer till sommaren, hösten eller nästa vinter blir säkert jättebra det också men just nu nöjer jag mig med 2014s första månader. Gott Nytt År kära bloggläsare!

PS. Ser också fram emot ljusare tider och bättre förutsättningar för fotograferande…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.