Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar,  Vardagsrummet

Granen står så grön och grann i stugan

  

Jag vet, det är alldeles för tidigt men nu är granen på plats här hemma, inköpt, intagen, pyntad och tänd. Kunde liksom inte stoppa mig själv och fina sambon gick med på galenskaperna 🙂

Vi är ju inte hemma precis i julhelgen och då tycker jag absolut att man kan få njuta av gran och annat julpynt redan tidigare i December, visst borde det väl vara så?

Finaste julgransfoten kommer från Design House Stockholm och enligt oss behöver man ingen julgransmatta med en så fin julgransfot, temat för övrigt är ju som ni ser vitt, vitt och åter vitt. (Köpte faktiskt mörkt bruna/kopparfärgade kulor i år men tycker liksom inte att de får plats?)

Har fått frågor i år om vart man kan köpa vita julgranskulor och för att vara ärlig så vet jag inte. Jag har ju befunnit mig i min vita fas gaaaanska länge och då hinner man samla på sig en del. Några kulor är från IKEA, några är från leksaksbutiken Oj Toy här i Kalmar och några vete fasen vart jag har fått i.

De vackra sidenbanden är inköpta i en tygaffär och hittar du inga vita kulor tycker jag absolut att massor av vita rosetter löser det problemet på ett kick. Köp ett par meter och sedan är det bara att kila hem och börja knyta rosetter för glada livet, lite pilligt är det att få det snyggt men det är det alla gånger värt när det väl är färdigt!

Lillan var ganska skeptiskt till hela grejen, är ni helt säkra på att vi ska ha ett TRÄD inomhus liksom? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.