Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Kosta Boda,  Orrefors,  Orrefors Kosta Boda

Hej då Stockholm

Formex-011 Formex-027 Formex-029 Formex-037 Formex-041 Formex-046 Formex-048 Formex-050 Formex-072

Idag öppnar Formex Day Dream, våren 2014s version av Formexmässan. Själv lämnar jag Stockholm idag, glad och nöjd över hur montern blev med ny bakvägg, ny inredning och givetvis fylld med nya fantastiska produkter.

När jag ser resultatet konstaterar jag glatt att arbetet med vägg och inredning, från tankar, via skisser, till en färdig helhet har blivit helt rätt. All tidigare inredning är slopad och ersatt med en ny, enkel och funktionell sådan som nu visat sig vara precis så enkel att arbeta med som jag hoppades. Och det kanske viktigaste av allt, inredningen låter glaset ta plats och stör inte de intryck som produkterna ska ge besökarna.

Kort sagt, jag är superduperdundernöjd och åker hem som en lättad och glad människa. Nästa vecka skall showroomet i Göteborg göras om, slopade produkter skall plockas bort och alla nyheter skall ställas upp. Veckan därpå är det Stockholm som gäller igen för ett event kring vårens stora nyhet för Orrefors och veckan efter det är det så dags för Ambiente i Frankfurt och arbetet med den 180 kvm stora montern där. Inspirerande tider minst sagt!

Vidare rapport kring vårens nyheter från Orrefors och Kosta Boda liksom övriga Formex-nyheter publiceras under de kommande dagarna, stay tuned!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.