Heaven on First,  Inredning,  Inspiration,  Kosta Boda,  Sarah tipsar,  Vardagsrummet

Helt och fint – betongbordet

När vi flyttade hit sålde vi ju en del möbler och köpte lite nytt, bland annat detta soffbord från Rum21 med en skiva i fiberbetong. Ett bord som jag är jättenöjd med, det är luftigt, känns lätt men lite rustikt och ett bord som binder ihop många delar i vår inredning på ett fint sätt.

Blev dock lite ledsen när jag först öppnade kartongen och såg att skivan var stött i kanterna på två håll. Betongen var liksom söndersmulad och bordet kändes inte helt. Troligtvis har kartongen tappats på ena kanten i frakten eller något liknande. Vi har dock fått fantastiskt fin hjälp av Emma på Rum21 som har hjälpt oss med reklamationen, alla tummar upp för en fantastiskt bra kundservice. Omöjligt att inte vara nöjd efter den här upplevelsen, jag skulle absolut handla av Rum21 igen och vid nästa inköp kommer jag alla gånger att titta hos dem för att se om vi hittar det vi behöver där!

Nu har bordet kommit på plats i vardagsrummet tillsammans med Åsa Jungnelius Cosy Candle ljuslyktor från Kosta Boda och Kristina Starks tändsticksask. Ett mycket bra bord att sitta och dricka kaffe vid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.