Hemma hos Disponenten,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration

Hemma hos Disponenten

Skärmavbild-2015-03-27-kl.-15.13

Ni som bor i Kalmar, och läser KalmarPosten, kanske noterade det redan igår, att vår Disponent har haft besök och fått äran att vara huvudpersonen i veckans Hemma Hos-reportage.

Att vårt hus, med sin lite speciella historia och alla vackra kakelugnar får stå modell i ett sådant här sammanhang är ju jätteroligt. Men är det inte också lite märkligt, att jag som tar bilder och visar upp vårt hem dagligen här i bloggen plötsligt tycker att det är lite nervöst bara för att det gäller ett tryckt magasin? Antar att det beror på att det kan innebära en delvis ny publik. Gjorde dock inte en Malin Wollin och gick all-in på renovering inför fotograferingen, ibland får man lära av andras ”misstag” tycker ni inte?
(Förfrågningar finns däremot från annat håll än lokalpressen och då vete tusan om jag inte gör en Wollin i alla fall. Jag menar, nationella inredningsmagasin? Gah!)

Men. Så.

Om du är en nytillkommen läsare vill jag bara hälsa dig varmt välkommen och om du vill läsa reportaget men inte befinner dig inom KalmarPostens upptagningsområde kan du göra det här, sidorna 44-45! 

 
Bild: Skärmdump från KalmarPosten

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.