Heaven on First,  Hemma hos oss,  Inredning,  Inspiration

Hemma hos oss, sovrummet

IMG_7460 IMG_7462 IMG_7463 IMG_7464

Jag ställde för en tid sedan frågan om vad ni ville läsa mer om. Ett av svaren var fler bilder på helheten, hur det faktiskt ser ut här hemma, och inte bara detaljbilder. Oki doki, jag hade tänkt vänta tills det blir bättre väder (läs ljus) men så visade det sig att jag inte alls kunde det utan kände att ”nu är det dags”.

Detta första ”hemma-hos-inlägg” visar vårt sovrum. Vårt lilla, väl kvadratmeterutnyttjade, sovrum med ett stort, högt fönster som släpper in massor av ljus och gör rummet till ett ljusterapirum under soliga dagar.

Med sina sneda och rundade väggar är rummet inte helt enkelt att möblera. Jag tror att den möblering vi har är den som på bästa sätt utnyttjar rummets ytor till de funktioner vi behöver, det vill säga någonstans att sova och massor av förvaring. Här får både en stor garderob och en byrå plats, under sängen har vi fyra sänglådor och bakom dörren står dammsugaren. Som sagt, kvadratsmart. För det är ju ett så mycket trevligare ord än trångt eller hur?

Det jag önskar mig mest av allt i inredningsväg framöver är en ny säng och jag ser då inte bara fram emot något mycket skönare utan betydligt snyggare. Vi får väl se vad våren kan bjuda på för investeringar?

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.