Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Sarahs önskelista

HM Home Wishlist

HMHome

Önska bör man annars dör man. Eller? Man kan ju i alla fall drömma lite när man ser alla nyheter från HM Home. För mig tickar dessa produkter i många boxar och jag hittar lätt behov lite här och var att fylla.

Vi har exempelvis kvar vår svarta skinnsoffa och fåtölj i tv-rummet och känner att den nog får hålla ett par år till. Både av ekonomiska skäl och av praktiska, att torka av en skinnsoffa är helt enkelt lättare än att göra något åt fläckar på tyg och med bebis på väg… Ja ni förstår själva. Men det finns ju saker man kan göra för att ljusa upp intrycket i rummet och en ljusare matta, några kuddar och lättare plädar skulle göra det jobbet alldeles utmärkt. Gillar plädarnas struktur som bjuder in till ”slarvigt slängd i soffan” snarare än ”prydligt vikt”.

Det gråmålade bordet i salongen (haha, skrattar varje gång jag använder det ordet) känns lite naket sedan julduken försvann men att lägga på en heltäckande linneduk igen känns inte helt rätt. En lagom skrynkling bomullslöpare att ställa den vackra kristallen på skulle däremot vara helt rätt. Och så lite rosa. Kan aldrig bli fel med rosa. Och ett doftljus. Mmm.

Sovrummet skulle gärna få en uppdaterad uppsättning sköna påslakanset i grått i bomull eller linne och badrummen skulle må gott av en ny handduksgarderob. Givetvis både för kropp och hand. Det måste ju matcha! Är ni lika nördiga som jag med detta?

Sist men inte minst, vi har ju en utsida att börja fundera lite på också. Även om snön i skrivande stund ligger vit och vacker utanför fönstret är våren och sommaren på väg och vi ser verkligen fram emot att få uppleva denna årstid tillsammans med vår Disponent. Vi har bott in oss ordentligt i huset vid det här laget men ändå är det en hel årstid vi inte har upplevt alls och den ser vi verkligen fram emot. Kuddar, plädar, ljuslyktor och några småvaser känns givna på uteplatser och balkonger runt om herr Disponent.

Bildkollage skapat av bilder lånade från HM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.