Inredning,  Inspiration,  Sarah tipsar,  Sarahs önskelista,  Sovrummet

Hur svårt kan det vara?

  

Att tapetsera menar jag. Jag har aldrig gjort det inna men jag är väldigt sugen på att testa, jag menar, hur svårt kan det vara? Och resultatet blir så snyggt, så fort.

Hittade en superfin tapet idag, den randiga tapeten Gracia från InTrade fick omkull mig på första försöket. Hittade den svarta först och sen den ljusa. Gillar dem båda två men försöker tänka mig hur hela sovrummet skulle se ut. En tapet som den här sätter ju tonen för hela sovrummet och därför gäller det att välja med omsorg.

Jag har egentligen inget emot att göra sovrummet mörkt och murrigt…förutom en sak, det sticker ut och liksom skär sig mot hela övriga lägenheten då och jag gillar tanken på att det är en helhet, att allt har en röd tråd och att allt hör ihop. Med detta resonemang är den ljusa tapeten det självklara valet, vita garderober och svarta accententer. Vi får väl se om jag lyckas sälja in den idén till sambon 😉

2 kommentarer

  • Sarah

    Hej! Jag vet faktiskt inte om den finns i Kalmar men du kan köpa den online via inreda.com vet jag. De brukar skicka tapetprover också så att du kan få hem och titta ”live” innan du beställer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.